Бързи доставки за метални шкафове Бързи доставки Метални шкафове за офис Метални шкафове за съблекални Подвижни архивни системи Медицински метални шкафове Метални шкафове по поръчка

Компактни архивни системи

Марка: Компактни архивни системи
Преглед:
4.4 / 5 от 231 отзива

Цена: от
10.00 лв.

Цената е без ДДС.
Подвижни архиви на релси – задвижват се посредством дискове върху метална релса и съдържат модули, които се отварят и затварят един към друг и ограничават достъпа до класифицирана информация.
Отварянето, преместването и затварянето на подвижните архивни системи се осъществява постредством кормило в средата на модулите.
Всеки модул се придвижва самостоятелно или заедно с другите модули в отключено положение. Подвижните модули се прибират към последният модул, който може да е стационарен или подвижен.
Изключително широка гама от аксесоари: чекмеджета, релси за висящи папки, опори за папки, централно заключване на стелажния блок и много други.
Подходящи за организиране както на малки, така и на големи помещения – при значително пестене на използваното пространство – компактно архивиране и складиране.

Една редица съдържа стандартно 30 рафта с дължина 1.00м и светло разстояние между рафтовете 0.37 см.
Пожароустойчивост на архивните системи до 20 минути.
Архивни компактни подвижни системи, изработени по европейски стандарти ISO 9001:2008, от 1.00 мм ламарина, фабрично заварени, прахово боядисани.
Изработват се по проект в зависимост от помещението, с възможност в последствие да бъдат добавени допълнителни модули.

Подобни метални шкафове

Не се притеснявайте да ни позвъните за актуални промоции и цени на металните шкафове!

2129 Равно поле,
Промишлена зона 1

02 421 91 91
0700 16 700

Понеделник - Петък
9:00ч. - 17:00ч.

Пишете ни на